Search

STUDIO-AARHUS

Design | Art | Multipotentialite

Hos Studio-Aarhus hylder vi det perfekte, i det uperfekte, og vi tror på tanken om at bevare det originale, og se skønheden heri. Det hele er drevet af en instinktiv kærlighed til håndværket, og en konstant søgen efter det æstetiske, i det ukorrekte.

Som en hyldest til danske designtraditioner, nordisk enkelthed, og kunstens spørgsmålstegn, arbejder Studio-Aarhus i et univers, hvor hvert produkt har sin egen historie at fortælle, om det er i overfladen, skævhed, eller i penselstrøget.

STUDIO-AARHUS
STUDIO-AARHUS

Den grundlæggende tanke er, at skabe et levende sted, hvor håndværket bevares, og hvor produktionen bliver holdt i danske farvande.

Studio-Aarhus bestræber sig på, at komme ned i tempo, og lade ideerne, og håndværket få den tid som det kræves.
Derfor kommer der ikke en ny kollektion om et par måneder, den kommer, når tiden er til det.
Vi arbejder ud fra en bæredygtig tankegang, hvor alle vores keramik-rester genanvendes i produktionen. Vi mener det handler om at skabe nærvær til de materialer, vi har i hænderne.

Det er vores intention at skabe design, som du vil røre ved, beholde, og som går hånd i hånd med godt håndværk

“Alt det, som ikke bare er velbygget, men heller ikke er provokerende, bare for at være det.

Alt det, som ligger imellem dette, det som mystificerer os, betager os, bedøver os, det som giver os lysten til at betragte, og se med vores nøgne hænder. Det er flommefedt, og her mit univers vokser sig titanisk.”

ET KIGHUL

Kom med indenfor, og se med over skulderen, når idéprocessen,
formgivningen, og produktionen ruller.

You don't have permission to register
X